BURSA / NİLÜFER - Çalı Anaokulu

Çalı Anaokulu

Adres
ÇALI MAH. 19.sk. 410 ÇALI İLK/ORTA OKULU SİTESİ ÇALI ILKOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 Nilüfer, BURSA
Vizyon
Vizyonumuz, okul öncesi eğitim programında belirtilen Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına bağlı, çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, tüm çocuklar için eşit bir yetiştirme ortamı yaratmak ve çocukların geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek için çalışan bir kurum olmaktır.
Misyon
Misyonumuz, çocuklarımızın olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim almalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Ulaşım
OTOBÜSİLE 6-K1 VE 6-F2 HATTI MİNİBÜS İLE ÇALI MİNİBÜSLERİ İLE KÜÇÜK SANAYİ METRO İSTASYONUNA ULAŞIM
ÇALI MAH. NİLÜFER/BURSA